Din helhetsleverantör inom markarbeten, snöröjning och husdräneringar i Gävleborg

Vi på Ulanders entreprenad hjälper dig med det mesta inom grävning och markarbeten i Gävleborg, med omnejd. Allt från enkla trädgårdsanläggningar, grundarbeten och husdräneringar, till att hjälpa med avloppsgrävning för stug- och husägare, snöröjning samt övriga entreprenadarbeten. Oavsett storlek på arbetet kan du som privatperson eller företag alltid kontakta oss för att få en offert, utefter era behov och önskemål.

Snöröjning, snöplogning och halkbekämpning

Vi på Ulanders utför det mesta inom snöröjning. Allt från att skotta och ploga bort snö, från både tak, vägar samt övriga ytor till att utföra halkbekämpning. Oavsett om du som privatperson vill ha hjälp med att skotta bort snön från din gång eller om du som fastighetsägare till ett stort flerfamiljshus vill ha hjälp med att ploga bort snö från taket kan vi hjälpa dig. Inget uppdrag är för stor eller för litet för oss när det kommer till snöröjning.

Husdräneringar

Ett hus bör dräneras med jämna mellanrum, ungefär med 25-30 år mellan gångerna. Även om det inte behövs göras så ofta, är det desto viktigare att husdräneringen blir korrekt utförd. Dränera sitt hus gör man främst för att transportera fukt och vatten bort från huset, då detta ofta är en vanligt bidragande orsak till att husgrunden och husväggarna förstörs. En av alla fördelar med att dränera sitt hus är att man på detta enkla sätt dessutom kan sänka sina elkostnader, särskilt om det gäller ett gammalt hus. Vi utför även dränering av krypgrund och torpargrund, kontakta oss så berättar vi mer.

Markarbeten

I vår maskinparken har vi bland annat hjullastare och bandgrävare, men även hjulgrävare, som är en av branschens mest avancerade multiverktygsfordon, vilket gör att vi kan utföra det mesta inom markarbeten. Oavsett om du behöver hjälp med grävning i lätt eller svår terräng kan vi hjälpa dig! Kontakta oss på Ulanders entreprenad för att höra hur vi kan hjälpa just dig med dina markarbeten i Gävleborg redan idag!

Skicka in en offertförfrågan för en kostnadsfri offert redan idag!